Barion Pixel

Mi a sikeres prezentáció titka? Ebben a modulban konkrét tippeket hozok arra vonatkozóan, hogyan készítsd elő a prezentációdat, hogyan viselkedj előadás közben és mire figyelj, hogy ha el akarod kerülni a kellemetlen helyzeteket. Megmutatom, hogyan fejleszd az előadói készségeidet és azt is elmondom neked, hogyan tedd rendbe a PPT-det, hogy az valóban az előadásodat támogassa, de a testbeszédre vonatkozó tippeket is hoztam még!

Remélem hasznosnak fogod találni ezt az anyagot, jó felkészülést, örömteli nyelvtanulást kívánok neked!

Úgy érzed, hogy a külföldi üzleti lehetőségektől, vagy a karrieredben a következő szinttől jelenleg a folyékony angol beszéd hiánya válaszd el? Akkor ez a modul neked szól. Az elmúlt években több mint 50 vezetővel és vállalkozóval dolgoztam együtt a Masterclass programban, hogy kialakítsuk náluk a folyékony angol beszédet az üzleti életben, ezeknek a sikertörténeteknek a lényegét szeretném neked itt átadni.

IDŐPONTOT FOGLALOK!

  • Megtanítom itt neked, hogyan gondolkodj a nyelvtanulásról, hogy az valóban sikeres lehessen.
  • Megtanítom, hogyan tanulj szavakat, hogy azok beszéd közben is eszedbe jussanak és ne felejtsd mindig el őket.
  • Megtanítom, hogyan gyakorolj, hogy a beszéded valóban folyékonyabb legyen.
  • Konkrét tippeket kapsz, amitől eredményesebb vállalkozó / vezető leszel.

De van ennél tovább is! Vezetőként nem tudsz olyan önbizalommal fellépni angol nyelven, ahogy magyarul tennéd? Félsz, hogy egy állásinterjún lefagysz, nem tudsz majd mit mondani és emiatt inkább meg sem próbálod és elszalasztasz olyan lehetőségeket, amelyeket amúgy simán elérhetnél? A külföldi terjeszkedésben csak az akadályoz meg, hogy vezetőként nem vagy elég biztos a nyelvtudásodban, pedig a partnerek Veled, a vezetővel szeretnének tárgyalóasztalhoz ülni?

Business Speaking Masterclass együttműködésben a témáink 3 területre fókuszálnak: hogyan kezdj el végre aktívan beszélni angolul, hogyan lesz az angol beszéded folyékonyabb, és gondolkodásmódváltással hogyan lesz neked is végre nyelvérzéked!

Indulj el végre felfelé a karrierlétrán, vagy kezdj el végre külföldre terjeszkedni! Hagyd magad mögött a gyomorgörcsöt és foglalj egy INGYENES KONZULTÁCIÓT MOST, ahol átbeszéljük azt a 2-3 területet, amelyre fókuszálva a leghamarabb érhetsz el eredményeket és kezdjünk el együtt dolgozni!

IDŐPONTOT FOGLALOK!