Barion Pixel

Hogyan legyél sikeres az állásinterjún? Ebben a modulban egy gyűjteményt találsz azokról a forrásokról, amelyek ügyfeleim szerint rengeteget segítettek nekik abban, hogyan tudnak felkészülni az állásinterjúra és megfelelő magabiztossággal venni ezt az akadályt! Konkrét tippekkel segítelek majd a felkészülésben és megmutatom, hogy fogod tudni legyőzni a félelmeidet ebben az amúgy kellemetlen, és gyakran bizony félelmetes helyzetben!

Jó felkészülést, örömteli nyelvtanulást kívánok neked!

Úgy érzed, hogy a külföldi üzleti lehetőségektől, vagy a karrieredben a következő szinttől jelenleg a folyékony angol beszéd hiánya válaszd el? Akkor ez a modul neked szól. Az elmúlt években több mint 50 vezetővel és vállalkozóval dolgoztam együtt a Masterclass programban, hogy kialakítsuk náluk a folyékony angol beszédet az üzleti életben, ezeknek a sikertörténeteknek a lényegét szeretném neked itt átadni.

IDŐPONTOT FOGLALOK!

  • Megtanítom itt neked, hogyan gondolkodj a nyelvtanulásról, hogy az valóban sikeres lehessen.
  • Megtanítom, hogyan tanulj szavakat, hogy azok beszéd közben is eszedbe jussanak és ne felejtsd mindig el őket.
  • Megtanítom, hogyan gyakorolj, hogy a beszéded valóban folyékonyabb legyen.
  • Konkrét tippeket kapsz, amitől eredményesebb vállalkozó / vezető leszel.

De van ennél tovább is! Vezetőként nem tudsz olyan önbizalommal fellépni angol nyelven, ahogy magyarul tennéd? Félsz, hogy egy állásinterjún lefagysz, nem tudsz majd mit mondani és emiatt inkább meg sem próbálod és elszalasztasz olyan lehetőségeket, amelyeket amúgy simán elérhetnél? A külföldi terjeszkedésben csak az akadályoz meg, hogy vezetőként nem vagy elég biztos a nyelvtudásodban, pedig a partnerek Veled, a vezetővel szeretnének tárgyalóasztalhoz ülni?

Business Speaking Masterclass együttműködésben a témáink 3 területre fókuszálnak: hogyan kezdj el végre aktívan beszélni angolul, hogyan lesz az angol beszéded folyékonyabb, és gondolkodásmódváltással hogyan lesz neked is végre nyelvérzéked!

Indulj el végre felfelé a karrierlétrán, vagy kezdj el végre külföldre terjeszkedni! Hagyd magad mögött a gyomorgörcsöt és foglalj egy INGYENES KONZULTÁCIÓT MOST, ahol átbeszéljük azt a 2-3 területet, amelyre fókuszálva a leghamarabb érhetsz el eredményeket és kezdjünk el együtt dolgozni!

IDŐPONTOT FOGLALOK!