Barion Pixel

Kurzusaink

Kurzusainkat online csinálhatod végig, így a saját tempódban haladhatsz. Örökös hozzáférést kapsz a tananyagokhoz, bármikor visszatérhetsz, és újranézheted a szükséges részeket.

Business Speaking Foundations

Isten hozott a Business Speaking programban! Jelenleg az online Akadémia Foundations modulját látod, amelyben minden olyan anyagunkhoz hozzáférést kapsz, amelyek 3 hónapos együttműködésünk során segíteni

Tovább a tanfolyamra

Key to Time Management

Isten hozott! Jelenleg az online Akadémia Key to Time Management modulját látod, amelyben megpróbálok segíteni neked, hogy több időd legyen angolozni, megtanítalak, hogyan védd meg az

Tovább a tanfolyamra

Business Speaking Masterclass

Isten hozott a Business Speaking programban! Jelenleg az online Akadémia Masterclass modulját látod, amelyben minden olyan anyagunkhoz hozzáférést kapsz, amelyek 3 hónapos együttműködésünk során segíteni

Tovább a tanfolyamra

Boost Your Speaking

Hogyan tanulj meg angolul gondolkodni, és hogyan lesz a beszéded igazán folyékony? Konkrét tippekkel ezt tanítom meg neked ebben a mini-kurzusban és még a szóhasználatodra

Tovább a tanfolyamra

Key to Fluency

Mitől lesz az angol beszéded igazán folyékony? Hogyan kerüld el, hogy keresgéld a szavakat beszéd közben és hogy fejben fordíts? Konkrét tippekkel ezt tanítom meg

Tovább a tanfolyamra

Ez nem csak kurzus, annál sokkal többet adunk

Lehetőséged lesz csatlakozni a Business Speaking Masterclass zárt közösségéhez, ahol rendszeresen közzétett tartalmakkal további támogatást adunk a tanulási folyamataidhoz.

Támogató közösség a facebook csoportban

Ez a közösség a Business Speaking Masterclass volt és jelenlegi tagjaiból, valamint az Akadémiát megvásárlókból áll. A csoportban sikeres és jó nyelvtanulási stratégiákkal rendelkező embereket ismerhetsz meg, akik szívesen segítenek neked, ha valahol elakadsz.

Személyes kérdezési lehetőség

A facebook csoporotban van lehetőséged kérdezni is akár a csoporttagoktól, akár a trénerektől, akár a coach-októl és tőlem is. Nekünk az a legfontosabb, hogy te sikerrel vedd az akadályokat és az angol beszéded a következő szintre érjen.

Maradtak még benned kérdések?

A kurzussal kapcsolatban itt minden kérdésedre választ adunk.

Sikeres jelentkezést követően e-mailben küldjük meg neked a kurzushoz való hozzáférés részleteit. Ezután a felületet már csak be kell regisztálnod és már kezdheted is tanulást.

A kurzust a Barion biztosnságos felületén keresztül tudod kifizetni bankkártyával. Amennyiben a fizetés során akadályba ütköztél, akkor írj nekünk az info@uzletiangolbeszed.hu e-mail címre és 2 napon belül örömmel segítünk neked. 

A legtöbb anyag videóformátumú, de nagy részéhez tartozik szöveges anyag is.

Azt adom, amit ígérek, aki a munkát nem teszi bele, akkor ez falra hányt borsó. Olyan tartalmak vannak és lesznek folyamatosan elérhetőek itt, amelyek a fenti problémákkal küzdő nyelvtanulóknak biztosan nem egyértelműek. Ezért 100%-ig biztos vagyok abban, hogy az akadémián található anyagok segíteni fognak neked a nyelvtanulásban.
Ha valamiért mégsem lennél elégedett, akkor egy indoklással egybekötve visszakérheted az akadémia árát, melyet gond nélkül visszautalok.

Az zárt Facebook csoporthoz szintén e-mailben küldjük a linket, amire rákattintva tudsz csatlakozni. Ezt követően pár egyszerű kérdésre kell majd válaszolnod, hogy tudjunk téged azonosítani, illetve, hogy még hasznosabb anyagokkal tudjunk támogatni téged a jővőben.